Bevalbad-huren.nl Feliciteert u met uw zwangerschap!

Wij wensen elke zwangere vrouw een prachtige geboorte ervaring.


Waarom bevallen in water?

Bevallen in een bevallingsbad is zeer prettig. Een bevallingsbad geeft warmte, geborgenheid en ontspanning. Door ontspanning verloopt de ontsluitingsfase makkelijker en sneller. De ontspanning van het water en de warmte in het bevallingsbad zorgt tevens voor een grotere endorfine aanmaak in de hersenen, waardoor weeën beter te verdragen zijn. Bewegen zal soepeler en makkelijker gaan.
Voor baby’s is geboorte in een bevallingsbad ook comfortabeler. Jullie baby zit tijdens de zwangerschap in vruchtwater. De overgang van water naar water geeft jullie baby minder stress en ongemak bij de bevalling. Tevens kun je na de geboorte op een warme en knusse manier kennismaken met je kindje. Voor meer informatie over bevallen in bad verwijs ik u graag naar het bovenstaande submenu :
bevallen in bad
Kiest u voor deze bijzondere manier van bevallen?
Een bevalbad huren doet u makkelijk door deze bij ons te reserveren voor de periode rondom uw uitgerekende datum. Bevalbad-huren.nl zorgt voor een compleet pakket en deze word of gratis thuisbezorgd, verzonden met de post, of kan worden afgehaald. Er is een uitgebreide gebruiksaanwijzing en met vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Een bevalbad huren kan bij ons voor maar €110,- (excl. borg)

Bevalbad + toebehoren €75,-
Persoonlijke hygiënische hoes voor de bevalling €35,-
De borg bedraagt €100,-


Wij verhuren het regular bevallingsbad voor een periode van 5 weken. (3 weken voor en 2 weken na de uitgerekende beval datum)
Indien uw waterbevalling niet kan plaatsvinden en de persoonlijke hoes ongeopend retour word gezonden, vergoeden we bovenop de borg, extra 35,-

Resultaat 1–4 van de 8 resultaten wordt getoond

Schuiven naar boven