www.bevalbad-huren.nl

Veelgestelde Vragen

Hoe bestel/reserveer ik een bevalbad?
Indien u geïnteresseerd bent, kunt u ervoor kiezen om eerst contact met ons op te nemen en te informeren naar beschikbaarheid, of een bestelling te plaatsen. In het laatste geval ontvangt u van ons een bevestiging waarin u wordt geïnformeerd over de beschikbaarheid rondom uw uitgerekende datum.

Wanneer kan ik het beste een bevalbad reserveren?
Informeren mag en kan natuurlijk altijd! Wel adviseren we om ruim op tijd een bad te reserveren. Zo voorkomt u teleurstelling en hoeft u op het laatste moment, niet alsnog een vaak veel duurder bad bij een concurrent te huren.

Is een bevalbad huren hygienisch?
Het bevalbad wordt altijd voor verzending gecontroleerd op beschadigingen. Het bad is altijd 100% hygienisch en gedesinfecteerd. De binnenhoes en accessoires zijn altijd nieuw en deze gooi je na gebruik weg. Alleen het bad, de dompelpomp, het grondzeil en de opblaaspomp worden hergebruikt.

Is het bevalbad makkelijk op te zetten?
Het bad is binnen 15 minuten op te zetten. Geen gedoe met bouwpakketten en gereedschap. Uiteraard zit er een duidelijke handleiding bij. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Bevat het pakket 1 of 2 waterslangen?
U ontvangt bij ons altijd maar 1 slang, deze wordt ten eerste gebruikt als aanvoerslang en na de bevalling als afvoerslang. Deze gooit u na gebruik ook weg. Een waterslang is van binnen nooit 100% schoon en/of droog te maken, met gevaar voor infectie bij moeder en kind.

Ik heb geen gebruik kunnen maken van het bevalbad, wat nu?
Indien we het pakket, ongebruikt retour krijgen, ontvangt u bovenop de borg, ook 35 euro teruggestort.

Kan mijn vloer het gewicht aan?
U kunt deze berekening als leidraad aanhouden, echter kunnen we nooit garanties geven. Het gewicht van 660kg (bad + water) + zwangere (+/- 80kg) wordt verdeeld over een oppervlakte van 1,6m2. Dit is ongeveer 460kg per m2, evenredig verdeeld (dus geen puntbelasting). Bij twijfel kunt u bouwtekeningen van uw woning raadplegen.

Ik heb een bestelling geplaatst maar nog niet betaald, klopt dit?
Ja, dit klopt, om teleurstelling te voorkomen bekijken we eerst uw aanvraag. U ontvangt hierna een e-mail met informatie over de beschikbaarheid rondom uw uitgerekende datum en evt. een betaal link om de reservering mee te voltooien.

Kan ik, bij jullie baden, gebruik maken van een warmte element?
Nee. Dit doen we liever niet, om het risico op vorming van de legionella bacterie volledig uit te sluiten. De praktijk wijst uit dat de temperatuur van het water in ons bad lang om temperatuur blijft en het erg makkelijk is het water eventueel terug op temperatuur te brengen.

Kan ik jullie bad buiten stallen of gebruiken?
Nee. Onze baden zijn uitsluitend voor opslag en gebruik binnenshuis.


Schuiven naar boven